Pedra i Sang torna a exhaurir les entrades i programa una altra sessió per diumenge

27/12/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous es van tornar a exhaurir les entrades per a l’espectacle nadalenc “Pedra i Sang”. Per donar cabuda a tots els espectadors s’ha programat una nova funció el diumenge 29 de desembre a les 20:30.

Aquesta setmana els organitzadors ja van habilitar una nova data. Van afegir a la programació inicial el 29 de desembre. Segons estava previst, les funcions havien d’acabar el 28 de desembre, però l’èxit de públic va obligar a prorrogar l’espectacle un dia més.

pedra-i-sang2019
Encarna Adelantado, a l’homenatge del passat divendres 20 de desembre

Pedra i Sang és un espectacle que reviu l’assassinat de l’Abat Biure en mans del noble Berenguer de Saltells durant la missa del Gall de l’any 1350. Es representa a la Sala Capitular del claustre del Monestir.

L’entrada d’aquest espectacle inclou una visita guiada La ruta de Saltells i l’abat Biure pels llocs on van passar els fets històrics de Pedra i Sang.

Publicitat

L’obra, que enguany celebra la 19a edició, està dirigida per Dolors Vilarasau. El text és de Josep M. Jaumà i la música de Joan Alavedra.

Podeu veure un tastet de la funció en aquest vídeo de TV Sant Cugat. Una representació que es va celebrar el passat divendres 20 de desembre, en el tradicional passi de premsa amb els periodistes, polítics i altres convidats.

Feu un comentari