Pedra i Sang exhaureix les entrades de totes les funcions i obre una nova sessió

25/12/2019 – REDACCIÓ /

La 19a edició de Pedra i Sang ha exhaurit les entrades de les sis funcions que estaven programades. Des d’avui, dia de Nadal fins dissabte. Per tal que tots aquells que encara no haguessin reservat les seves entrades puguin assistir a la tragicomèdia de l’Assassinat de l’Abat Biure d’enguany, els organitzadors han obert una nova sessió que tindrà lloc el diumenge 29 de desembre a les sis de la tarda.

El passat divendres la Sala Capitular del claustre del Monestir de Sant Cugat va acollir la presentació oficial de la 19a edició d’aquesta obra, amb presència de l’Alcaldessa Mireia Ingla, la Tinenta d’Alcaldia de Cultura, Esther Madrona i la resta de convidats.

Publicitat

Un any més els assistents van reviure l’assassinat de l’Abat Biure en mans del noble Berenguer de Saltells la nit de Nadal de l’any 1350.

Una representació que enguany va dedicar també com marca la tradició dues escenes a l’actualitat. El Tribut metropolità i la sentència del Procés van ser els principals temes que es van tractar, però també altres com la problemàtica de l’escola La Mirada, les obres de La Unió, el medi ambient o el feminisme.

Al final de la funció, els Amics de Pedra i Sang van voler homenatjar a Encarna Adelantado amb el Premi Gall d’Honor de Pedra i Sang per haver actuat des dels inicis en unes 150 funcions.

Publicitat

pedra-i-sang2019
Encarna Adelantado, durant l’homenatge dels Amics de Pedra i Sang. Fotografia @EstherMadrona

És una obra dirigida per Dolors Vilarassau que podreu veure del 25 al 29 de desembre a la Sala capitular del Monestir de Sant Cugat.

Les entrades per a la sessió extraordinària ja estan a la venda de manera presencial a la Casa de Cultura i online a www.pedraisang.cat. L’aforament està limitat a 100 persones.

L’entrada de l’espectacle, que costa 15 euros, inclou una visita guiada a La ruta de Saltells i l’abat Biure pels llocs on van passar els fets històrics de Pedra i Sang.

Feu un comentari