Oques Grasses, Buhos i Fundación Tony Manero, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat

03/06/2021 – Redacció /

Comença el compte enrere per celebrar la Festa Major de Sant Cugat, que tindrà lloc els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny a la nostra ciutat. Una celebració molt esperada pels santcugatencs i santcugatenques que malauradament l’any passat va haver de patir la seva cancel·lació a causa de la situació sanitària provocada pel coronavirus.

El grup musical Oques GRasses que actuarà a la Festa Major de Sant Cugat 2021

Però les dades cada vegada són més positives i, com ja va confirmar el consistori i la mateixa alcaldessa, la Festa Major d’enguany sí que es podrà celebrar. Tot i que la presentació oficial del programa complet es donarà a conèixer el proper dilluns 14 de juny, la mateixa alcaldessa Mireia Ingla ha donat a conèixer quins són els caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat que ens faran ballar i cantar!

Publicitat

Oques Grasses (actuarà el 25 de juny), Buhos o la Fundación Tony Manero seràn alguns dels grups musicals que actuaran durant la festa grossa de la ciutat, tal com ha anunciat Ingla en un vídeo a les xarxes socials des del parc de l’Arborètum, des d’on precisament es faran alguns dels concerts de la festa. Altres espais com el Parc de Ramon Barnils o el Parc de Can Vernet també seran escenari de música i espectacles.

A més, també s’ha avançat que la Festa Major comptarà amb dos castells de focs, i no pas amb un com ho ha fet fins ara.

Publicitat

El grup musical Buhos que actuarà durant la Festa Major de Sant Cugat 2021

Feu un comentari