Núria Gibert denuncia possibles motius partidistes en l’endarreriment de La Mirada

29/01/2021 – Tina Forest Illas /

La Tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat de Sant Cugat, Núria Gibert, ha lamentat l’endarreriment de l’aprovació del projecte de l’Escola La Mirada per part de la Generalitat. Gibert ha denunciat possibles motius partidistes davant la possibilitat de tirar-lo endavant.

En aquest sentit, ha volgut llençar un missatge als responsables de l’aprovació del projecte, i ha demanat que s’oblidin “de qui està al govern de l’Ajuntament” i “que pensin en l’escola, que és un equipament per a la ciutat”, així com “en tota la comunitat educativa que n’ha de fer ús”.

Publicitat

Ha explicat que aquest endarreriment no va en benefici de ningú, i que l’únic que fa és perjudicar a les famílies de l’escola.

Aquesta setmana es va filtrar un informe de l’Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental de Barcelona desfavorable sobre la Modificació puntual urbanística que situava l’Escola La Mirada al Bosc de Volpelleres.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va assegurar que no havien rebut cap notificació per part de la Generalitat, i va anunciar que properament es reuniran amb la conselleria per aclarir els fets.

Publicitat

Feu un comentari