#NoVullMarxar, una denúncia a la problemàtica de l’accés a l’habitatge a Sant Cugat

02/02/2021 – Tina Forest Illas /

L’accés a l’habitatge és una problemàtica vigent a Sant Cugat des de fa temps. Persones del municipi de tota la vida ara es veuen obligats a marxar per la impossibilitat d’aconseguir un lloguer assequible. Aquesta problemàtica és la que vol denunciar en Ramon Ferreira amb el seu projecte fotogràfic #NoVullMarxar.

La intenció és fotografiar a 50 santcugatencs i santcugatenques que es trobin en aquesta situació. Les fotografies es fan a l’estudi d’en Ramon, situat a l’espai dTerra. Allà els participants han d’escriure en un cartell el hashtag #NoVullMarxar i se’ls fotografia subjectant-lo. Al final, amb totes les fotografies es farà un mural a gran escala a la via pública.

Publicitat

Amb aquesta acció també es vol apel·lar a les administracions perquè treballin per millorar l’accés a l’habitatge, amb polítiques més socials.

De moment encara falta gent per fotografiar. Tots aquells que s’animin a formar part del projecte poden posar-se en contacte a través dels següents canals:

La proposta forma part de la convocatòria Projectes en Obert de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Publicitat

Feu un comentari