Nova línia d’ajuts de 146.750 euros a entitats culturals, juvenils i esportives

10/11/2020 – Tina Forest Illas /

L’Ajuntament de Sant Cugat llença una nova línia d’ajuts per a entitats culturals, juvenils i esportives que s’hagin vist afectades per la pandèmia.

Es tracta d’una línia de 146.750 euros que serviran per ajudar a les entitats a recuperar les despeses que han patit durant l’estat d’alarma, ja sigui perquè s’han vist obligades a reduir la seva activitat, a invertir en mesures de seguretat, o directament a tancar temporalment.

Publicitat

A partir d’aquest dimarts ja es poden sol·licitar aquestes ajudes, i les entitats tindran un període màxim de 30 dies per fer-ho.

Les subvencions en l’àmbit juvenil i cultural seran de 100.000 euros, amb un màxim de 10.000 euros per cada entitat sol·licitant. Es podran demanar a través d’aquest enllaç.

Pel que fa a les subvencions de les entitats esportives, aquestes seran de 46.750 euros, amb un màxim de 6.000 euros per cada entitat. Es podran demanar a través d’aquest enllaç.

Publicitat

En cas que s’acabés la partida pressupostària assignada, les subvencions es reduirien en la mateixa proporció per a totes les entitats sol·licitants.

Feu un comentari