Nova campanya de ‘VoluminoSOS’ per lluitar contra l’incivisme16/11/2020 – Tina Forest Illas /

L’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD Valldoreix han posat en marxa una nova campanya de ‘VoluminoSOS‘. L’objectiu és intentar reduir al màxim actes incívics com l’abocament desmesurat de voluminosos i l’abandonament de deixalles als carrers de la ciutat.

La nova campanya pretén conscienciar a la ciutadania perquè compleixi el dispositiu de recollida que està dissenyat. Qui es vulgui desprendre d’algun voluminós, ho haurà de fer a partir de les 20h del vespre en el dia que tingui assignat segons el barri on resideixi, i ho haurà de deixar al costat del contenidor més proper o, en el cas de Valldoreix, a les cantonades.

Dies de recollida:

  • Centre: dijous i diumenges
  • Mira-sol i Can Barata: dimarts
  • La Floresta i Les Planes: dimecres
  • Valldoreix: dilluns

Per fer-ne difusió, s’instal·laran banderoles pel municipi amb la imatge de la campanya, i es repartiran 34.000 targetons informatius a les cases sobre el servei de recollida. També es posaran adhesius informatius als contenidors.

Publicitat


L’incompliment dels horaris i espais de recollida de voluminosos pot implicar sancions econòmiques que van des dels 750€ als 3.000€.

Si es prefereix, els voluminosos també es poden seguir portant a les deixalleries municipals (l’Ambiteca -antic Punt Verd del Centre- i el Punt Verd de Can Calopa).

Deixa un comentari