Nou punt de vacunació a Sant Cugat: el CAP de Valldoreix

21/04/2021 – Redacció /

El CAP de Valldoreix ( Passeig d’Olabarria, s/n) es converteix en un nou punt de vacunació de la covid-19 a la ciutat i se suma així al CAP de Sant Cugat, que era fins ara l’únic centre on es vacunava.

Segons ha informat Salut, de moment s’inocularan a persones de 60 a 69 anys amb la vacuna d’AstraZeneca i l’horari de vacunació serà a les tardes.

Publicitat

A Sant Cugat 16.655 persones, quasi un 18% de la població, han rebut la primera dosi mentre que 5.835 han rebut la segona. La ciutat acumula 5.800 casos positius de coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

Entrada CAP de Valldoreix

Publicitat

9 comentaris a “Nou punt de vacunació a Sant Cugat: el CAP de Valldoreix”

 1. tenia dia i hora de c¡vacunaçio al cap de valldoreix el día 8/5 ales 10.50 merce roigé i en varen trucar ahir del centre de vacunaçio del Masnou i ja estig vacunada avui , es per que puguin rucar a una altre persona

  Respon
 2. Trucant repetidament als 3 CAP: la Mina, Can Mates i Valldoreix, cap agafa telèfon,
  Entro a vacunat.cat i aquí no ens podem vacunar.., cap dels tres centres surt com punt de vacunació en una població de més de 90.000 habitants!
  24/06/2021

  Respon
 3. Tengo 43 años me enviaron un mensaje te texto lo sigo intentando más de un mes y no hay opción me indican que lo siga intentando quiero vacunarme ya van en la edad menores y todavía no recibí mi vacuna.

  Respon

Feu un comentari