Negociacions encallades per decidir el futur del Camp de Golf de Can Sant Joan

12/01/2021 – Tina Forest Illas /

La incertesa sobre el futur del camp de golf de Can Sant Joan segueix sobre la taula. La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf va publicar la setmana passada un tuit amb una fotografia on s’hi veuen diferents vehicles.

INCASÒL, l’empresa propietària dels terrenys, ha puntualitzat que són tasques de manteniment, concretament de desbrossament, i que en cap cas s’ha avançat en la decisió de reconvertir el camp o reobrir-lo, sinó que la negociació ara mateix està encallada

cup-golf-santjoan-santcugat
Foto d’AUP Rubí del camp de golf de Can Sant Joan

Expliquen, a més, que no tenen constància de cap data per reunir-se amb els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí per tractar el tema.

Aquesta nova polèmica arriba després que la Plataforma Reconvertim el Camp de Golf fes arribar una carta als consistoris, en la qual demanaven reunir-se amb les dues alcaldies.

Publicitat

Lamenten que, malgrat aprovar mocions per reconvertir el camp de golf en un parc interurbà, no veuen que tinguin un “posicionament ferm” i una “actitud proactiva” per defensar-ho.

La reunió, doncs, té l’objectiu de compartir punts de vista i definir estratègies conjuntes sobre com actuar davant aquesta situació.

També veuen amb preocupació les declaracions que va fer el mes passat el conseller de Territori, Damià Calvet, que va expressar la seva intenció de “convèncer” els consistoris de Sant Cugat i Rubí perquè veiessin amb bons ulls la reobertura del camp de golf.

Des dels moviments veïnals demanen que no es reobri el camp, ja que això suposaria reprendre una pràctica que suposa un gran impacte mediambiental, i demanen que la reobertura es faci de manera sostenible i respectuosa amb la natura.

1 comentari a “Negociacions encallades per decidir el futur del Camp de Golf de Can Sant Joan”

  1. Bona nit!
    M’agradaria saber quantes d’aquestes persones que volen un parc urbà, hi aniran a passejar, un lloc que està bastant lluny de tot, i que està ple de pujades i baixades. Aniran en cotxe fins allà per poder passejar? Sant Cugat està ple de parcs, i en cap cas es necessari. Preguntar a la població es tendenciós, perque la majoria no juga a golf i diran que volen un parc…

    Respon

Feu un comentari