Mor Francesc Tobella, propietari de la botiga Milar26/10/2020 – Redacció /

L’enterrament de Francesc Tobella serà dimarts 27 d’octubre a les 10h al Monestir de Sant Cugat

El santcugatenc Francesc Tobella Moliné ha mort als 78 anys d’edat per complicacions arran de la covid-19. En ‘Siscu’ Tobella era el propietari de la històrica botiga d’electrodomèstics Milar del carrer Santiago Rusiñol. 

Àlvar Roda, president de l’Ateneu Santcugatenc i un bon amic de Francesc Tobella ha redactat aquest missatge de comiat:

“Ens deixa un personatge important de Sant Cugat. Emprenedor nat i amb una capacitat engrescadora pel mon de la cultura i la cultura popular. La seva discreció i la seu amor per la cultura, estava present en tot allò que era capaç de donar un cop de ma. Sempre el recordarem pujat a les escales, connectant els equips de veus per tantes Festes de Tardor i tantes vegades connectant el micròfons per donar veu a la poesia, la cançó el teatre i molts més esdeveniments culturals, que estava disposat a col·laborar. També recordo els seus inicis, quan era petita botiga d’electrodomèstic i reparacions, “TOBELLA”, que anava amb la seva furgoneta repartint tecnologia domestica a totes les cases de Sant Cugat i Bellaterra. De la seva gestió emprenedora, va fer un “petit Imperi” a Sant Cugat, que va donar feina i servei a molts veïns i veïnes Santcugatencques. Era fill de Sant Cugat encara que els seus orígens no estaven arrelats a Sant Cugat. Una gran pèrdua d’un Gran Santcugatenc que es mereixeria la medalla de la ciutat a títol pòstum.
Descansa en pau bon amic.”

Àlvar Roda

Publicitat

Taula Tercer Sector


Molts amics i personalitat de la ciutat també han fet públics missatge de comiat i condol:

1 comentari a “Mor Francesc Tobella, propietari de la botiga Milar

  1. Quina TRISTA NOTICIA! EL Siscu feia mes de 50 anys que el vaig conèixer.
    Fou a casa “La Profe”,o sigui al C/Villar on la sra.Josefina Mascareñas vivia i on feiem classes de Solfeix,Piano,Guitarra,Dansa i realment sempre hi havia
    molt bon ambient,jo al Siscu i alguns companys seus que formaren un Grup
    els tenia d´alumnes.Be, la Vida es això,arriba un dia que ten vas…..!!
    Que Déu el tingui a la Gloria .El meu mes sentit Condol a la seva família.Una Gran abraçada.Montserrat Calduch

Deixa un comentari