Milers de nens i nenes visiten el Campament Reial del Claustre del Monestir

04/01/2021 – Tina Forest Illas /

Queda molt poc per l’arribada dels Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar estan acabant els últims preparatius per poder entregar tots els regals a les cases dels nens i nenes, i per fer-ho, tenen tot un seguit d’ajudants, els patges reials, que s’han distribuït per tot el territori. A Sant Cugat han instal·lat el seu Campament Reial al Claustre del Monestir, el qual des del dia 2 de gener ja l’han visitat milers de nens i nenes per poder veure tota la màgia dels Reis.

Els infants han tingut l’oportunitat d’entregar les seves cartes. Ho han pogut fer a través d’unes bústies reials de diferents colors col·locades al llarg del recorregut pel Claustre.

Publicitat

Les famílies han pogut veure com els patges preparaven les cartes per enviar-les a Ses Majestats, vigilaven que tots els nens i nenes que els visitaven havien demanat cita prèvia i comprovaven si s’havien portat bé durant aquest any.

A més, també han pogut escriure els seus desitjos en un paper que després els patges han penjat a les branques d’un arbre del campament.

Per accedir al Claustre les famílies han hagut de fer cua a la plaça de l’Om, sempre mantenint les distàncies de seguretat amb la resta de visitants i accedint al recinte per grups bombolla.

Publicitat

Un cop acabats els preparatius, ara només queda l’últim pas: anar a dormir ben aviat la nit de Reis, i esperar que Ses Majestats portin els regals que han demanat els santcugatencs i santcugatenques a les respectives cartes.

Feu un comentari