Més de 6.000 euros recaptats en el concert “Música per a la solidaritat”

19/04/2021 – Redacció /

Rotary Club de Sant Cugat ha recaptat més de 6.000 euros aquest diumenge en el catorzè concert “Música per a la solidaritat”, dels quals 1.500 euros han estat a través de la Fila Zero. A més, es van vendre més de 400 entrades i el concert va ser seguit a través de streaming per més de 100 persones. Els diners obtinguts del concert s’han destinat a l’entitat local Taller Jeroni de Moragas pel Projecte Aire, per tal d’assegurar una bona ventilació a les seves instal·lacions.

L’Orquestra Diletant de Catalunya i la flautista santcugatenca Patrícia de No durant el concert

El concert, realitzat al Teatre Auditori, va unir l’Orquestra Diletant de Catalunya i la flautista santcugatenca Patrícia de No com a solista per interpretar obres de Mozart. L’orquestra Diletant de Catalunya, formada per músics amateurs, compta amb la presència del violinista santcugatenc Gerard Claret.

Publicitat

A l’acte van assistir l’alcaldessa Mireia Ingla, acompanyada per la Tinenta d’alcaldia de cultura, Esther Madrona, i diferents regidors així com usuaris, famílies i personal del Taller Jeroni de Moragas.

L’alcaldessa Mireia Ingla i Josep Aymerich, president del Rotary Sant Cugat

.

L’objectiu de “Música per a la solidaritat” és contribuir a ajudar i a potenciar a entitats culturals i humanitàries de la nostra ciutat. Des de l’inici d’aquesta iniciativa s’han recaptat 110 mil euros per l’ajuda social.

Publicitat

Feu un comentari