Més de 2.000 espectadors al festival Petits Camaleons tot i les restriccions

05/10/2020 – Redacció /

El festival Petits Camaleons ha demostrat en aquesta novena edició la seva capacitat d’adaptació, ja que, tot i les restriccions per garantir les mesures de seguretat, ha abaixat el teló aquest diumenge amb “èxit” de públic. Així ho ha valorat el director artístic del certamen, Albert Puig, que ha destacat que ha exhaurit les entrades en dos dels quatre concerts dobles programats aquest cap de setmana. Tot i que aquesta xifra és molt diferent de les anteriors edicions, Puig s’ha mostrat “molt satisfet” perquè aquest any “la seguretat ha passat a ser el més important”.

Font: ACN. Pla obert del públic del concert de Suu.

Diumenge al matí va ser el torn de Blaumut i Suu, que gairebé van exhaurir les entrades del concert. Susana Ventura va obrir l’actuació amb el tema ‘Si no saltas’, que ha fet moure a les butaques al públic. Destaca que en l’actuació d’aquest diumenge ha estrenat la cançó ‘Nota de voz’, que el públic ha pogut valorar amb els aplaudiments que han ressonat a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès. “Gràcies per seguir consumint cultura en aquests temps”, ha dit en diverses ocasions la cantant barcelonina que ha tingut molta complicitat amb els assistents. 

Publicitat

En preguntar al públic d’on eren, la majoria ha respost que de Sant Cugat, tot i que també hi havia gent vinguda de Sabadell, Terrassa i Cerdanyola. ‘Lligar no és lo teu’ i ‘Todo lo que cantas’ també han fet moure des de la cadira als més petits. De fet, alguns d’ells han fet ballar al ritme de la música les seves nines i ninots, ja que, a causa de les mesures per evitar el contagi de la covid-19, no es podien aixecar com feien en altres edicions. El punt final de la seva actuació l’ha posat el tema ‘Tan de bo’ que el públic ha corejat i ha aplaudit llargament.

En acabar el concert, Suu ha explicat que ha hagut de concentrar l’actuació a una hora i que per ajustar-se al temps “ha xerrat menys” i “ha deixat que el públic es mogués més dins les seves limitacions”.

Per la seva banda, Blaumut, que ha obert la seva actuació amb el ‘Pa amb oli i sal’. Durant l’hora en què ha tocat el quintet s’han escoltat temes del seu darrer treball ‘0001’ i el moment àlgid del concert ha arribat a la part final del concert, quan han tocat ‘Bicicletes’.

Publicitat

En fer balanç d’aquesta novena edició, Albert Puig ha considerat que “el més positiu és que l’hem pogut fer, perquè tal com estan les circumstàncies cada dia canvia tot i fins a l’últim moment no saps què passarà”. El director artístic del Petits Camaleons ha “agraït molt a la gent que ha vingut aquesta valentia” i ha destacat que per aquesta raó han volgut posar al festival el sobrenom de ‘Petits, forts i valents’. “Sembla que avui en dia és una heroïcitat anar a concerts i més amb família i amb nens petits”, ha destacat.

Puig ha reconegut que “és dur estar amb mascareta en una sala tota l’estona i amb els nens aguantant-los a la butaca”. “Normalment tenim un espai a davant perquè els nens ballin i és una veritable bogeria”, ha recordat tot assegurant que aquest any ha estat “com passar d’una discoteca a un monestir”.

Les actuacions que en aquesta edició marcada per les mesures de seguretat de la pandèmia han exhaurit les entrades són les d’Els Amics de les Arts i Joan Garriga i de Doctor Prats i The Penguins, que es van fer dissabte. Els altres dos concerts dobles programats per diumenge no han pogut penjar el cartell d'”entrades exhaurides” però han omplert gairebé del tot l’Auditori de Sant Cugat.

Desè aniversari especial

El director artístic ha detallat que des de fa un any ja estan treballant en l’edició de l’any que ve, que serà la desena. “És el desè aniversari del festival i volem fer una cosa grossa i ja tenim alguns artistes confirmats”, ha explicat tot matisant que han “d’estar a l’expectativa de si hi haurà o no una vacuna”.

Feu un comentari