Més de 100.000 € per millorar la il·luminació de dos punts de la ciutat

27/10/2020 – Redacció /

L’Ajuntament millorarà la il·luminació del carrer Orient i de les pistes esportives del carrer Manel Farrés

L’Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat una partida de 118.788€ per millorar la il·luminació del carrer Orient i de les pistes esportives del carrer Manel Farrés de Sant Cugat. Una vegada aprovats aquests dos projectes, s’iniciarà el procés per adjudicar i iniciar les obres.

  • Il·luminació pistes esportives del carrer Manel Farrés (77.482,39€)

S’instal·laran diverses llumeneres fixes per il·luminar aquest espai, que actualment no disposa de cap punt de llum. A més a més, s’adaptarà un accés amb rampa per tal de fer accessible aquestes pistes i també s’integraran a l’espai més funcions de drenatge pluvial ja que està situat en un punt proper on es concentra molta aigua en cas de pluja. El termini d’execució de les obres (una vegada estiguin adjudicades) serà d’unes 6 setmanes.

Publicitat

Els fanals del carrer Orient s’eliminaran de la vorera
  • Il·luminació carrer Orient 41.305,91€

Els treballs consistiran en la substitució dels fanals existents (que són de peu) per uns altres de braços que s’instal·laran a les façanes dels edificis. D’aquesta manera, els vianants guanyaran espai de circulació per la vorera, que és més aviat estreta. El termini d’execució de les obres (una vegada estiguin adjudicades) serà d’unes 8 setmanes.

Feu un comentari