“Los archivos de Van Helsing” reflexiona sobre la maldat humana al voltant de la figura de Dràcula10/10/2019 – REDACCIÓ /

L’escriptor i periodista, Xavier B. Fernández, ha publicat la novel·la històrica “Los archivos de Van Helsing” que té com a protagonista Dràcula, un personatge de ficció inspirat en el príncep Vlad. Una obra que permet a l’autor reflexionar sobre el mal pur i comparar la maldat amb els grans tirants de la història com Hitler.

L’argument de la novel·la tracta sobre els arxius que rep un descendent de la família Van Hensing que expliquen la història de Dràcula.

losarchivos-vanhelsing
Xavier B. Fernández, durant La Contraportada

La novel·la comença el segle XV i apareixen diferents personalitats històriques com la reina Victòria, Hitler, Napoleó. Un dels avantatges segons l’autor de tenir un personatge inmortal com a protagonista.

És una novel·la que compta amb els ingredients adequats per agradar tant als aficionats dels vampirs com als lletraferits de la història.

Publicitat

Taula Tercer Sector


“Los archivos de Van Helsing” és un homenatge a Dràcula en particular i a tota la literatura fantàstica en general com Frankenstein o Doctor Jekyll i Mr Hyde, entre d’altres.

L’obra està editada per Ediciones del Transbordador i ja està disponible a les llibreries.

Deixa un comentari