Site icon TV SantCugat.cat

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta els actes del 30è aniversari

12/02/2020 – REDACCIÓ /

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat compleix aquest 2020 30 anys de vida i ho celebrarà amb una programació de luxe i una sèrie d’actes complementaris que van presentar ahir dimarts en roda de premsa al Cafè Auditori.

Fotografia de l’Orquestra Simfònica durant l’acte de presentació dels actes del 30è aniversari

El gran concert del 30è aniversari serà l’estrena de Carpe Diem de Salvador Brotons sota la direcció de Josep Ferré, director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat el divendres 24 d’abril.

Publicitat

L’altre concert destacat de l’any serà la Suite per a flauta, fagot, celesta i orquestra de J. Carbonell de l’Orquestra de Cambra amb Maite Santos, a la flauta, Albert Medina al fagot i Eloi Jover a la celesta. Serà el 4 d’abril, coincidint amb el dia exacte dels 30 anys del primer assaig.

Altres cites del calendari a subratllar seran el Concert per a piano i orquestra de Txaikovski amb Cristina Casale del mes d’octubre o la novena simfonia de Beethoven amb motiu del 250è aniversari del naixement del compositor del mes de novembre.

El 30è aniversari de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat també tindrà com a plats forts una conferència sobre l’evolució de l’orquestra al llarg dels segles a càrrec de Josep Ferré el mes de març i el sopar del 30è aniversari de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat el mes d’abril al restaurant Casa Fuster La Masia on es nomenarà a l’alcaldessa de Sant Cugat presidenta honorífica de l’associació d’aquesta entitat.

Publicitat

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, present a la roda de premsa, va elogiar la tasca de l’Orquestra Simfònica durant els últims 30 anys d’existència complint una doble funció: promocionar la ciutat arreu i cohesionar la societat amb els seus concerts.

En aquest sopar es presentarà també un llibre commemoratiu de l’efemèride. Un conte escrit per Daniel Romaní i il·lustrat per Marta Balaguer, que tindrà com a protagonista una nena que explicarà la història de l’Orquestra a través dels seus ulls.

També s’ha encarregat a l’Artista local, Adolf, diferents gravats de la Simfònica en format litografia per lliurar-se com a obsequi durant el sopar.

Aquest divendres l’Orquestra seguirà celebrant el seu 30è aniversari amb el concert “Guinovart interpreta Brahms”, dirigit per Edmon Colomer. Un músic present a la roda de premsa de presentació dels actes de l’aniversari que només va tenir paraules d’elogi cap aquesta entitat.

Edmon Colomer va afirmar que és un “tresor” per a Sant Cugat comptar amb l’Orquestra Simfònica.

El programa complet dels actes del 30è aniversari de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat el podeu consultar en aquest enllaç.

[slideshare id=227778306&doc=1906-temporada2019-20-200212171005&type=d]

Exit mobile version