L’esllavissada del camí de Sant Cugat a Sabadell provocada pel temporal Glòria s’arrenjarà aquest trimestre08/01/2021 – Redacció /

Els treballs, a càrrec d’ADIF i de l’Ajuntament, començaran properament i s’acabaran d’executar durant el primer trimestre d’enguany. El pressupost total supera els 230.000 euros.

Les obres per arranjar l’esllavissada del camí de Sant Cugat a Sabadell ja estan adjudicades. Els treballs començaran a fer-se properament i està previst que es finalitzin durant el primer trimestre del 2021.

L’Ajuntament i ADIF s’han posat d’acord per arranjar conjuntament aquesta esllavissada, que afecta el límit de la zona ferroviària prop de l’estació de Renfe a Sant Cugat. Concretament les obres es repartiran de la següent manera:   

· Ajuntament: reconstrucció del talús nord del carrer, adequació de la recollida d’aigües, actuació al paviment i instal·lació de la viona.

Publicitat

Inversió: 48.806,75 euros

· ADIF: reconstrucció del talús i adequació del drenatge sud del carrer.

Inversió: 188.938,40 €

El tram de carretera va quedar afectat a causa del temporal Glòria, ara ja fa un any, que va provocar una esllavissada a prop de la intersecció amb el carrer Víctor Hugo. A causa d’aquesta incidència es va haver de tallar la circulació als vehicles.

Deixa un comentari