L’escola infantil Happy Way guardonada en els Premios Excelencia Educativa 2021

07/04/2021 – Redacció /

Les Escoles Infantils Happy Way, amb una escola a Sant Cugat, han estat reconegudes en la V edició dels Premios Excelencia Educativa, celebrats a Madrid el dimarts 6 d’abril. En concret van ser premiades en les categories de “Millor escola infantil amb anglès” i “Millor projecte educatiu amb anglès”.

Els Premios Excelencia Educativa, promoguts per l’entitat sense ànim de lucre Gala Acció Social en col·laboració amb l’Associació Espanyola d’Escoles de Negocis (AEEN), són el certamen més prestigiós de l’educació i tenen com a objectiu recompensar aquells centres i personalitats del sector de l’educació que han aportat major valor afegit gràcies a les seves pràctiques docents i a la seva preocupació per a l’evolució positiva del sector. Entre els seus guardonats d’enguany es troba, també, el Museo Nacional del Prado.

Publicitat

Natalia Borovkova, gerent i fundadora de les Escoles Infantils Happy Way, ha recalcat que “aquests premis són un reconeixement al nostre projecte educatiu multilingüe i al nostre equip de dones professionals, però també són un recordatori de la importància d’una educació infantil especialitzada, exigent i de qualitat”.

Natalia Borovkova, gerent i fundadora de les Escoles Infantils Happy Way


Borovkova també ha volgut defensar el paper de les escoles infantils a la nostra societat ja que els aprenentatges realitzats en les edats més primerenques tenen un impacte directe en les capacitats dels infants: “Una educació global d’èxit va necessàriament lligada a una educació infantil de qualitat. El nostre sector resulta una peça clau de la societat, tant per al desenvolupament dels nostres fills com per a la conciliació de les famílies. A Happy Way, ens sentim honrats de rebre aquesta distinció que avala la nostra trajectòria i la qualitat d’un projecte educatiu únic“.

Natalia Borovkova durant l’entrega de premis

Happy Way va néixer el 2009 amb la missió de crear un espai de confiança on educació, transparència, respecte als infants, la innovació i l’acompanyament a les famílies fossin la base. Actualment, compta amb quatre centres d’educació infantil excepcionals a Sant Cugat i Barcelona (Sant Gervasi, Turó Park i Les Corts). El seu projecte educatiu és únic i s’alimenta de diferents disciplines pedagògiques. A través del joc, l’experimentació, l’art, la naturalesa, la música i l’esport, les seves educadores treballen les capacitats emocionals, intel·lectuals i psicomotrius dels nens, respectant el seu ritme evolutiu. El projecte es complementa amb l’ensenyament d’hàbits personals positius per a desenvolupar la seva seguretat, autoestima i empatia.

Publicitat

Escola infantil Happy Way de Sant Cugat

Feu un comentari