Les “Lectures a la Fresca Confitades 2020” reten homenatge a Ignasi Roda21/07/2020 – Redacció

Aquesta setmana el Claustre del Monestir ha tornat a acollir una nova funció de les Lectures a la Fresca Confitades d’aquest any, els tradicionals muntatges teatrals dels Amics de Pedra i Sang que aquest any s’han hagut de reconvertir per complir les mesures postCOVID19. Menys actors a l’escenari, públic limitat però obertes a tothom a través de la retransmissió en directe per internet. Aquesta ha estat la fórmula que ha trobat la seva directora artística Dolors Vilarasau de la mà de l’Ajuntament per poder continuar oferint aquests espectacles que cada estiu omplien les places de la ciutat.

Dolors Vilasau entrega el guardo l’afortunat Ignasi Roda.

Aquesta setmana ha estat el torn dels monòlegs de Cristina Juliana i Ignasi Roda. El primer, “Qui saltarà sense xarxa”, obra d’aquesta autora santcugatenca, ha estat dirigit per la mateixa Dolors Vilarasau i interpretat per la seva filla, Martina Vilarasau. Un muntatge que juga amb el llenguatge bèl·lic a l’hora d’afrontar la pandèmia.

Després de la representació, com ja ve sent una tradició a les passades edicions de les Lectures Confitades, es va voler reconèixer la tasca d’una persona per la seva implicació amb el món del teatre. Aquest any a estat guardonat amb aquesta distinció Ignasi Roda, escriptor, actor, director i pedagog de teatre, cantautor i promotor cultural català.

Les properes Lectures a la Fresca Confitades es celebraran els propers 23 de juliol a les 22 h, també amb dues peces per sessió.  En total, en aquesta 8ena edició de les  “Lectures a la Fresca Confitades” s’han programat 6 píndoles de 30 minuts escrites per sis autors santcugatencs.

Publicitat

Deixa un comentari