Les jugadores del Club Junior Sant Cugat són homenatjades pel seu triomf a la Copa de la Reina10/03/2021 – Redacció /

L’equip femení del Junior d’hoquei herba és l’actual campió de la Copa de la Reina. Un trofeu que van guanyar a finals de desembre per segona vegada a la seva història, superant el Club de Campo per 2 a 1 a la final celebrada a València. Dos gols de Mariona Serrahima van trencar amb l’hegemonia del club madrileny en aquesta competició, on sumaven ja 16 títols.

Equip femení del Club Junior Sant Cugat d’hoquei herba a la sala de plens de l’Ajuntament. Foto: Lali Puig

Ara, aquesta fita esportiva del club santcugatenc ha rebut el reconeixement de la seva ciutat. L’Ajuntament ha volgut reconèixer el triomf de les jugadores del Club Junior Sant Cugat amb una rebuda institucional a la sala de Plens del consistori.

Van acompanyar a les jugadores el seu entrenador, Marcel Malgosa, l’staff tècnic de l’equip i el vocal del Club Junior Sant Cugat, Jordi Muñoz.

Recepció institucional a la sala de plens. Foto: Lali Puig

Des del consistori van lamentar no haver pogut rebre a les jugadores del Junior abans, però les limitacions de la pandèmia no ho havien pogut fer possible fins ara. Tot i això aquest ha sigut el primer acte públic de celebració que han pogut dur a terme i tan aviat com sigui possible, el seu club els organitzarà un acte de celebració per aquesta gran fita per a l’esport santcugatenc.

Publicitat


Foto: Lali Puig

Deixa un comentari