Les immobiliàries de Sant Cugat demanen que s’agilitzi l’atorgament de llicències d’obres

25/11/2020 – Tina Forest Illas /

Les immobiliàries de Sant Cugat insisteixen en la necessitat que s’agilitzin els terminis d’atorgament de llicències d’obres.

Expliquen que el fet de trigar més en concedir els permisos suposa, per una banda, un maldecap per als promotors i empreses que volen desenvolupar un projecte, i per l’altra, acaba repercutint en un encariment del cost de l’habitatge per als possibles compradors.

Publicitat

Segons un informe del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el temps mitjà que passa entre que es presenten les llicències als ajuntaments fins que es concedeixen és de 5,6 mesos en l’àmbit català. A llocs com Sant Cugat, però, aquest temps augmenta fins a més d’un any.

Des de la immobiliària Feliu Franquesa expliquen que la mateixa alcaldessa, Mireia Ingla, ha reconegut que el consistori triga massa a atorgar les llicències d’obres. 

La immobiliària denuncia que són retards injustificats, i que en un moment de pandèmia com el que estem vivint es fa encara més important que s’agilitzin els tràmits, perquè no fer-ho suposa posar més traves a l’economia productiva.

Publicitat

Feu un comentari