Les estacions de FGC de Sant Cugat, les que més usuaris han guanyat l’any 2019 de tot el Vallès

17/01/2020 – REDACCIÓ /

L’any 2019 Sant Cugat va entrar a la Zona 1 del transport metropolità i aquest mateix any les estacions de Ferrocarrils de Sant Cugat van ser les que van registrar un augment més gran d’usuaris. En concret, la pujada va ser superior al 9%. Gairebé un punt més que a les estacions de Sabadell i quasi el doble que a les de Terrassa.

FGC
Fotografia d’un dels cotxes de FGC

Aquestes xifres fan que per quart any consecutiu FGC bati rècord de passatgers a les línies metropolitanes. Un rècord que ha sigut motivat en part pels perllongaments de les línies de Terrassa i Sabadell i l’entrada de Sant Cugat a la Zona 1.

Publicitat

La línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va tancar el 2019 amb més de 66 milions de viatges. Aquesta xifra representa dos milions de viatges més respecte al 2018.

En totes les línies FGC va tancar l’any 2019 amb 91.296.349 viatgers, el que suposa un increment del 4,4% respecte a l’any 2018. D’aquesta manera, la companyia assoleix un nou rècord històric d’usuaris, fet que referma, un any més, el compromís de l’empresa pública per una mobilitat eficient i l’aposta indiscutible per la millora de la qualitat de l’aire i la lluita contra el canvi climàtic.

Publicitat

Feu un comentari