Les entitats de lleure reivindiquen que la seva activitat és “imprescindible i segura”

16/11/2020 – Tina Forest Illas /

Diferents entitats de lleure santcugatenques s’han manifestat aquest cap de setmana a la plaça Octavià per reclamar que l’educació en el lleure és “imprescindible i segura”.

A la concentració convocada per l’Aplec Jove, hi han participat desenes de persones i han protestat contra les restriccions aprovades per la Generalitat, que els han obligat a aturar la seva activitat durant més de 15 dies. Algunes de les entitats han fet tot el possible per seguir mantenint-la de manera telemàtica, però ara sense el confinament, no consideren que tingui sentit seguir mantenint aquest format.

Publicitat

Des de les entitats entenen el lleure no només com una extraescolar, sinó com un “projecte educatiu”, i expliquen que els caus i esplais són una “segona escola” que s’ha de seguir podent dur a terme.

Entre les entitats que han participat en la concentració de Sant Cugat hi ha l’Agrupament Escolta Berenguer el Gran, l’Esplai Sarau, l’Esplai Pica-Roca i el CAU Valldoreix, entre d’altres. Paral·lelament, a Barcelona també s’ha celebrat una altra concentració organitzada per La Plataforma de Gràcia.

Publicitat

Feu un comentari