Les colònies de gats de Sant Cugat es continuen alimentant, tot i l’estat d’alarma

26/03/2020 – REDACCIÓ /

Les colònies de gats que hi ha repartides pels diferents carrers de Sant Cugat se seguiran alimentant, tot i les mesures de confinament per prevenir el contagi per coronavirus. Així ho ha assegurat el regidor de Seguretat Ciutadana i de Via Pública i Benestar Animal, Francesc Carol, a Televisió Sant Cugat.

Carol ha informat que s’ha creat un certificat específic per acreditar a les persones voluntàries de les protectores d’animals i així permetre que puguin anar a portar menjar als gats de carrer que hi ha repartits per la ciutat i evitar les sancions de la Policia Local per esquivar el confinament obligatori.

Publicitat

Sobre aquesta qüestió, la Policia Local ha evitat el desplaçament de gent de fora del municipi per alimentar les colònies de gats de Sant Cugat. Per impedir això, s’ha prohibit expressament que persones que no resideixen a Sant Cugat puguin desplaçar-se a Sant Cugat per alimentar animals i s’han buscat voluntaris locals per dur a terme aquesta tasca.

gats-mira-sol

Francesc Carol ha avançat també que estan en contacte amb les entitats animalistes per establir algun tipus d’acollida per als animals a càrrec de la gent que pugui estar hospitalitzada. Una notícia de la qual l’Ajuntament n’informarà aviat.

Podeu veure l’entrevista sencera a Francesc Carol en aquest vídeo de Telelvisió Sant Cugat.

Publicitat

Feu un comentari