L’envelat dona el tret de sortida a les activitats de Nadal per al públic infantil i juvenil

24/12/2019 – Josep Lluís Silva

Aquest dilluns al matí va tenir lloc la inauguració de l’Envelat. I es va fer amb una rua pels carrers del centre de la ciutat amb un espectacle inspirat en el conte del flautista d’Hamelín.

santcugat_nadal-envelat
Fotografia de l’Ajuntament de la inauguració de l’Envelat d’aquest dilluns

Aquest espectacle és de la companyia “Campi Qui Pugui”, que ha organitzat un itinerari que ha acabat amb una xocolatada a la plaça de l’U d’Octubre. El lloc on està instal·lada la carpa de l’Envelat que acollirà les activitats infantils i juvenils del Nadal fins al 4 de gener. Un espai que enguany arriba amb novetats destacades, segons va explicar la Tinenta d’Alcaldia de Cultura, Esther Madrona, durant la presentació.

Publicitat

Aquestes novetats fan referència al canvi d’ubicació i a l’ampliació del radi d’acció de l’Envelat. Aquest any els més petits trobaran la carpa a la Plaça de l’U d’octubre i moltes més activitats al carrer de la Creu.

L’Envelat acollirà gairebé un centenar d’activitats dirigides a un públic infantil i juvenil. Podeu consultar totes les activitats al programa oficial del Nadal a l’Envelat.

El més destacat del Nadal a l’Envelat

Horari

D’11 a 14 h, de 16.30 a 19.30 h i nits a partir de les 21.30 h
Plaça de l’U d’Octubre i carrer de la Creu

Publicitat

L’Envelat

Matí: jocs, teatre i música. Propostes on mourem el cos i despertarem la creativitat
Tarda: espectacles familiars. Aquest Nadal gaudirem de les propostes més entretingudes
Nit: activitats per a joves. A partir de les 21.30 h, l’Envelat Jove! T’ho perdràs?

El cobert

Matí: tallers de treballs manuals nadalencs. Espai on els infants gaudiran cada matí d’una proposta ben diferent
Tarda: racons d’Art en Família. Art de forma lliure, pintant, modelant, retallant, enganxant i il·luminant, el Nadal!

L’Espai Re-Menuts

Espai familiar per gaudir jugant. Proposta per als més petits on trobaran racons de joc simbòlic i disfresses, construccions, ambient d’exploració sensorial, llibres, i un conte-contes al final de cada sessió.

La Plaça i el carrer

Jocs i Instal·lacions. Unes baldufes gegants, circuits de cotxets, jocs pels més petits on el so és el protagonista, jocs gegants de fusta per a totes les edats, i maquillatge cada dia.

La Caseta

Música. Una caseta de fusta acollirà una variada programació musical.  Formacions musicals de petit format i d’estils diversos, de la ciutat. Folk, pop, rock, jazz, bossa, etc.

Feu un comentari