L’aparcament de bicis de l’estació amb un any de retard

08/02/2020 – REDACCIÓ /

Fa un any van començar les obres del nou aparcament de bicicletes de l’estació de FGC del centre i avui encara no es troba en funcionament, tot i que quan es va presentar el projecte es va explicar que les obres s’allargarien entre dos i tres mesos.

aparcament-bicis-estacio
Fotografia penjada a Twitter per @AlbertRoyo5

Les obres, que es van adjudicar a l’empresa Voracys, la mateixa empresa que ha vianantitzat el primer tram de l’avinguda Cerdanyola, van començar a principis del 2019 i, segons les primeres previsions, no haurien d’haver trigat més de tres mesos.

Publicitat

Però, segons l’Assamblea de la Bicicleta, hi hauria diversos entrebancs que estarien frenant l’entrada en funcionament d’aquest nou equipament.

Aquest aparcament es va presentar el desembre del 2018 amb un pressupost de 92.000 euros i havia de servir per poder-hi deixar de forma segura 135 bicicletes en un solar de titularitat municipal del carrer de l’Andana.

Un pàrquing de bicicletes tancat que només s’hi podrà accedir a través del servei de Bicibox (xarxa d’aparcaments segurs implantada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB).

Publicitat

A banda de tenir 135 noves places d’aparcament,  hi haurà una caseta que servirà com a punt d’accés i un lavabo que podrien utilitzar els taxistes.

Feu un comentari