L’alcaldessa acusa de “deslleialtat” a Calvet per una carta als veïns de l’Av. Baixador de Valldoreix

11/11/2020 – Tina Forest Illas /

L’alcaldessa, Mireia Ingla, ha acusat de “deslleialtat institucional” al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, després que el seu departament enviés una carta als veïns de l’Avinguda Baixador de Valldoreix.

puignero-calvet

En l’escrit, el cap de gabinet del conseller, Xavier Reinaldos, instava als veïns a adreçar-se a l’antiga alcaldessa, Carmela Fortuny, i al grup municipal de Junts per Sant Cugat per solucionar la urbanització de la via.

Publicitat

La carta arriba després que l’Associació de Veïns del Baixador de Valldoreix enviessin un escrit perquè Calvet fes de mediador entre l’Ajuntament de Sant Cugat  i l’Associació de Veïns per desencallar les obres.

Reinaldos els va contestar amb una carta oficial del departament, en la qual explica que està al corrent que des de l’entitat veïnal s’ha mantingut el contacte amb el grup de Junts, i afirma que està “segur que aquesta és la via adequada per abordar aquesta situació i aconseguir un acord que permeti la materialització d’aquesta actuació”.

La carta de Territori també explica que s’han posat en contacte amb el grup municipal de Junts per Sant Cugat, liderat per l’antiga alcaldessa Carmela Fortuny, “que n’està al cas de la seva reivindicació i que està impulsant tot un seguit d’iniciatives polítiques per garantir l’execució d’aquestes obres i la recerca d’alternatives de finançament”.

Publicitat

Ingla, en una carta adreçada al conseller, afirma que “mai” havia vist “na carta “tan partidista” i “desafortunada” per part d’una conselleria, per no haver explicat als veïns que “correspon tant a l’Ajuntament de Sant Cugat com a l’EMD de Valldoreix establir el marc de col·laboració administrativa, tècnica i econòmica” per tirar endavant el projecte urbanístic. Des del govern municipal exigeixen una rectificació a través d’una nova carta als veïns.

Feu un comentari