L’Ajuntament vol assumir la competència sancionadora per l’incompliment de les mesures anticovid12/03/2021 – Redacció /

En el darrer any la Policia Local de Sant Cugat ha practicat 855 denúncies lleus per l’incompliment de les mesures sanitàries per fer front a la covid-19. Fins ara, totes aquestes denúncies s’havien de tramitar a la Generalitat perquè imposés les sancions pertinents i en fes el cobrament.

Ara, l’Ajuntament de Sant Cugat ha sol·licitat la competència sancionadora d’aquestes denúncies al Departament de Salut perquè amb la represa de les activitats culturals, esportives, lúdiques i econòmiques al municipi, des de l’Ajuntament es vol fer un major control i seguiment de les resolucions de les autoritats sanitàries.

En el darrer any la Policia Local ha practicat 855 denúncies lleus.  D’aquestes, unes 200 corresponen a situacions de saltar-se el confinament sense causa justificada, especialment el nocturn, però també el municipal o comarcal. Més de 100 s’han interposat per no portar mascareta o no fer-ne bon ús, unes 60 per consum d’alcohol a la via pública i prop d’una quarentena per fer trobades superant el màxim de persones permeses.

Publicitat


Deixa un comentari