L’Ajuntament subvencionarà projectes d’entitats animalistes de Sant Cugat01/12/2020 – Tina Forest Illas /

L’Ajuntament de Sant Cugat destinarà 10.415 euros en subvencions en matèria de Protecció i Benestar Animal. En concret es destinaran a subvencionar els projectes de tres entitats animalistes de la ciutat.

Els projectes subvencionats tenen l’objectiu de garantir el benestar animal de les colònies de gats i també poder millorar les instal·lacions de les protectores de Sant Cugat.

Les entitats que rebran les subvencions són l’Associació Protectora d’Animals el Cau Amic, a qui es finançaran dos projectes per valor de 4.000 i 2.300 euros respectivament, Yvonne Dachs Rosselló, que rebrà una subvenció de 800 euros, i la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS), a qui es finançarà un projecte per valor de 3.315 euros.

Les entitats animalistes van presentar aquests projectes en una convocatòria oberta el passat mes de juliol, inclosa en el marc de la partida de subvencions municipals destinades a activitats i serveis d’utilitat pública i d’interès social. Totes han estat aprovades i rebran el 100% de l’import que van sol·licitar.

Publicitat

Deixa un comentari