L’Ajuntament recorrerà la sentència que l’obliga a retirar la pancarta de suport als presos

18/11/2020 – Tina Forest Illas /

Els serveis jurídics de l’Ajuntament de Sant Cugat, a petició de l’alcaldessa Mireia Ingla, recorreran la sentència que obliga al consistori a retirar la pancarta amb el missatge “Llibertat presos polítics” de la façana de l’equipament municipal.

pancarta presos polítics

El consistori té fins el dia 7 de desembre per interposar un recurs d’apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Publicitat

L’Alcaldessa, Mireia Ingla, denuncia que aquesta sentència vulnera el dret a la llibertat d’expressió, un “principi bàsic de la democràcia”, i ha manifestat la intenció de l’Ajuntament de recórrer-la. Afegeix que aquest consistori “sempre es posicionarà al costat dels drets i les llibertats més fonamentals”.

El jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona va ordenar a l’Ajuntament de Sant Cugat que retirés el llaç groc i la pancarta de suport als presos de la seva façana.

El magistrat interpreta que són símbols que donen suport a una ideologia política, i retreu que l’Ajuntament estigui utilitzant l’edifici municipal per fer el que considera reivindicacions partidistes.

Publicitat

Ciutadans ho va denunciar l’any 2018 perquè deien que es vulnerava el principi de neutralitat de l’administració.

1 comentari a “L’Ajuntament recorrerà la sentència que l’obliga a retirar la pancarta de suport als presos”

  1. L’Alcaldessa, Mireia Ingla, denuncia que aquesta sentència vulnera el dret a la llibertat d’expressió, un “principi bàsic de la democràcia”, i ha manifestat la intenció de l’Ajuntament de recórrer-la.

    Otra que tal.. como el lince de Torra.

    Respon

Feu un comentari