L’Ajuntament posa a disposició de Salut equipaments municipals, com el Teatre Auditori, per la vacunació massiva31/03/2021 – Redacció /

L’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, ha confirmat en el programa ‘Línia Directa amb l’alcaldessa’ de Televisió Sant Cugat que l’ajuntament ha posat a disposició del departament de Salut de la Generalitat diferents equipaments, com poden ser el Teatre Auditori o la Guinardera, per realitzar la vacunació massiva. Ingla ha detallat que “nosaltres hem posat a disposició dels CAP de la ciutat, que són gestionats per Mútua Terrassa, equipaments de la ciutat per quan arribin el gruix de les vacunes poder fer-ho de manera massiva“. Ha afegit que “quan arribi el gruix de les vacunes i puguem vacunar el gruix de la població, la ciutat posarà a disposició dels CAP allò que calgui per fer la vacunació, des del Teatre Auditori fins a la Guinardera. Farem el que calgui, però ens han d’arribar les vacunes“.

Pel que fa al ritme de vacunació a la ciutat, l’alcaldessa ha explicat que el principal problema és la falta de vacunes: “El ritme de vacunació va com arreu del país. El missatge a donar és que quan arriben vacunes immediatament es posen. El problema és que no arriben les vacunes que teníem previsió de què arribessin. Aquest és el principal problema que tenim“. Ingla també ha confirmat que per Setmana Santa se segueix vacunant.

Actualment la població de 60 a 65 anys que s’està vacunant amb AstraZeneca no es poden vacunar des de Sant Cugat i ho han de fer en altres poblacions. Sobre aquest tema Ingla ha detallat que “és un dispositiu que ha creat el departament de Salut i es fa en els grans equipaments. Les persones de Sant Cugat van majoritàriament a Sabadell“.

L’alcaldessa també ha volgut donar una bona notícia assegurant que totes les residències tenen les vacunes posades, tant la primera com la segona dosi.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari