L’Ajuntament nomenarà Arcadi Oliveres fill predilecte de la ciutat12/02/2021 – Redacció /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat els procediments per nomenar Arcadi Oliveres fill predilecte de la ciutat. Es vol reconèixer, així, la seva tasca a favor de la pau, el desarmament, els drets humans i la justícia social.

Font: ACN

La Junta de Portaveus portarà al ple de dilluns una declaració que consisteix en l’aprovació d’un expedient de nomenament. Posteriorment s’haurà de ratificar en ple municipal, un fet que podria produir-se en el del mes de març.

Arcadi Oliveres, economista, activista i professor, resideix a Sant Cugat, i ha estat vinculat al municipi durant anys, on ha dut a terme diferents iniciatives, com per exemple, la fundació de la Universitat Internacional de la Pau el 1984, juntament amb Frederic Roda Pérez i Adolfo Pérez Esquivel; o amb el projecte “Teixint Xarxes”, amb el qual ha passat per diversos instituts santcugatencs on ha fet reflexionar els joves sobre la injustícia i la vulneració de drets humans.

Recentment Arcadi Oliveres va anunciar que estava greument malalt. La seva família ha habilitat una pàgina web on tots aquells qui vulguin poden mostrar-li el seu afecte amb un missatge escrit. A hores d’ara ja n’ha rebut uns 5.400.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari