L’Ajuntament distribueix 500 copes menstruals

30/05/2021 – Redacció /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa una campanya per promoure i normalitzar l’ús de copes menstruals entre les noies. La iniciativa, que es va presentar coincidint amb el Dia Mundial de la Higiene Menstrual, s’adreça a joves de 16 a 20 anys i sota el lema “Trio la copa: em cuido a mi i el medi ambient”, vol conscienciar dels beneficis del seu ús.

L’Ajuntament ha adquirit per aquesta primera acció 500 copes

La campanya defensa l’estalvi econòmic, la promoció de la salut sexual i la reducció de residus, entre d’altres. Un total de 3.172 noies rebran informació a casa sobre el cicle de xerrades i tallers que es duran a terme per difondre el seu ús, i es distribuiran 500 copes al CAP Can Mates, l’OhFicina Jove i els espais joves de la Floresta i les Planes, a l’abast de les interessades. A més, s’han elaborat uns adhesius que es posaran als banys dels equipaments municipals per indicar els espais on poder netejar la copa menstrual de forma privada.

Publicitat

Les xerrades, amb inscripció prèvia, són a càrrec dels professionals del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) i es faran al Casal Torreblanca:
– Dissabte 5 de juny, a les 10 h
– Dissabte 12 de juny, a les 18 h

Alba Gordó, Núria Gibert i Marco Simarro, membres de l’equip de govern, a la presentació de la campanya institucional

Publicitat

Feu un comentari