L’actor santcugatenc Horacio Ganem estrena la seva òpera prima ‘Omo’

16/09/2021 – Redacció

L’actor i director santcugatenc Horacio Ganem Morillas presenta aquest divendres 17 de setembre la premier de la seva òpera prima ‘Omo’, que ha codirigit juntament amb Dani Morán. L’estrena és a les 20:30h als Cinemes Girona de Barcelona.

Cartell del film

Aquest film, de cinema independent, ha estat rodat íntegrament en diferents ubicacions del Parc Natural de la Serra de Collserola i ja ha estat seleccionat per a Festivals internacionals. El projecte Omo neix com a denúncia per la constant persecució dels pobles primitius, els seus obligats trasllats per la colonització i la seva negació cultural en les societats urbanes i industrials. Es reivindica com una volta als orígens, a la terra i per tant els seus autors el defineixen com “un cant ecològic”.

Publicitat
Moment de la pel·lícula ‘Omo’

El film està narrat a través d’un únic personatge, Omo, i intervenen llenguatges de diferents sensibilitats artístiques i els moviments de la dansa Butoh.

Horacio Ganem és un actor i ballarí nascut a l’Argentina però que viu a Sant Cugat. A més és el president de l’Associació Acción Zurikati, ubicada a la Floresta.

Publicitat

 

.

.

 

.