La trobada de restes arqueològiques a l’avinguda Cerdanyola, la innocentada de TV Sant Cugat

29/12/2019 – REDACCIÓ /

La trobada de restes arqueològiques a l’avinguda Cerdanyola i la paralització de les obres va ser la innocentada de TV Sant Cugat.

restes-osses-obres-avinguda-cerdanyola
Imatge de les trobades òssies al metro de Londres

Tot i la versemblança de la notícia, les imatges no corresponien a cap troballa recent a les obres de l’avinguda Cerdanyola.

Publicitat

Les imatges dels esquelets que apareixien al vídeo no eren de l’avinguda Cerdanyola, sinó del metro de Londres. Corresponien a una notícia del 2013 que explicava que una excavació havia descobert restes humanes de fins a 9.000 anys d’antiguitat.

A més, les declaracions de la cap de la Unitat d’Antropologia Biològica de la Universitat Autònoma no feien referència a cap trobada a l’avinguda Cerdanyola, sinó que estaven relacionades amb restes òssies trobades a Can Cabassa.

Per últim, les imatges de les obres de l’avinguda Cerdanyola no eren actuals. Feien referència a una notícia publicada el mes d’octubre per conèixer l’estat de les obres i l’opinió dels comerciants de la zona.

Publicitat

La innocentada de TV Sant Cugat és ja una tradició i cada 28 de desembre el seu equip intenta colar una notícia falsa a la seva audiència per fer honor al Dia dels Sants Innocents.

La innocentada de l’any 2016 va tenir molt èxit.

Feu un comentari