La Sala Rusiñol celebra el seu 35è aniversari amb una exposició de Pilarín Bayés

18/05/2021 – Redacció /

La Sala Rusiñol ha celebrat els seus trenta-cinc anys d’història aquest 13 de maig. Per commemorar aquesta data tan assenyalada ha volgut comptar amb l’artista Pilarín Bayés i l’exposició “Les 7 meravelles del món antic, les noves del món i les de Catalunya triades per Pilarín”, on es podrà viatjar al personal univers d’aquesta creadora incansable. Una exposició que es podrà veure fins al 8 de juny a la reconeguda galeria del carrer Santiago Rusiñol .

 A l’acte d’aniversari han assistit els consellers de la Generalitat, Àngels Ponsa i Jordi Puigneró, l’alcaldessa, Mireia Ingla; la tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona; i la regidora de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, entre altres personalitats.

Publicitat

En aquesta exposició tan especial per a la galeria, l’artista Pilarín Bayés mostra des de la seva particular mirada monuments que van de la muralla Xina, a Coliseum de Roma o la Sagrada Família. 

La Pilarín és un referent per molts catalans i catalanes que han crescut amb els seus llibres i les seves il·lustracions. 

l’artista Pilarín Bayés i l’exposició “Les 7 meravelles del món antic

La Sala Rusiñol va néixer l’any 1986 i és una galeria d’art figuratiu, hereva del llegat del pintor Miquel Cabanas. Ignasi Cabanas, el seu fill, fou el fundador, empès per les vivències pictòriques que, ja de ben petit, l’acompanyaven a casa. Al llarg dels seus 35 anys d’història aquesta galeria ha esdevingut un referent de l’art a la ciutat.

Publicitat

Feu un comentari