La Rambla del Celler quedarà tallada del 2 al 5 de gener per la Fira de Reis

29/12/2020 – Redacció /

La Rambla del Celler quedarà tallada als vehicles entre els dies 2 i 5 de gener a causa de la Fira de Reis, que se celebra en aquestes dates. En concret es tallarà el tram comprès entre la plaça del Celler i el carrer Francesc Moragas.

L’objectiu d’aquesta mesura és garantir que la ciutadania es pugui moure de manera segura i pugui mantenir les distàncies recomanades mentre visitin la fira.

Publicitat

L’accés es permetrà només als veïns i veïnes, als serveis municipals i per a càrrega i descàrrega, abans de les 10:30 i entre les 14h i les 16:30.

També quedarà inhabilitat el carril bici d’aquest tram, de manera que les bicicletes i els patinets que hi vulguin passar, hauran de baixar-ne i fer el recorregut a peu.

La Policia Local, juntament amb els serveis municipals de Mobilitat i Comerç, seran els encarregats de controlar el compliment d’aquestes mesures.

Publicitat

A causa d’aquest tall, les línies de bus L-1; L-2A i 2B; L-3; L-8; A-4, B-7 i B-8 es poden veure afectades mentre duri la Fira de Reis, tant pel que fa al seu horari com al recorregut.

Feu un comentari