La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat fa balanç del 2020

21/01/2021 – Redacció /

Abans de la pandèmia la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat es reunia cada dilluns davant l’ajuntament per reivindicar la millora de les pensions però també una segona residència pública a Sant Cugat o millores en el servei d’assistència domiciliaria. Aquesta setmana han tornat a fer-ho i han aprofitat per a fer balanç del 2020, un any en què tot i no fer manifestacions periòdiques, no han deixat de treballar com a col·lectiu.

Des de la Plataforma van mantenir una reunió informativa amb l’equip de govern municipal al mes de juliol, on van tornar a plantejar totes les seves reivindicacions.

Publicitat

La 2a Residència Pública i el Consell de la Gent Gran, cada cop més a prop

L’Ajuntament també va informar a aquest col·lectiu de la imminent posada en marxa del Consell de la gent gran, que previsiblement s’aprovarà al ple de febrer i s’espera que comenci a funcionar a la primavera. Aquesta era una reivindicació històrica de l’entitat, com també ho és la segona residència pública a la ciutat.

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat va participar, amb Marea Blanca i altres entitats, a la gran manifestació del passat desembre davant la seu de CatSalut a Sant Cugat, en defensa d’una sanitat pública, digna i de qualitat. Ara, anuncien noves mobilitzacions.

La Plataforma ha mostrat la seva voluntat que durant aquest 2021 puguin tornar a manifestar-se cada dilluns als peus de l’Ajuntament de Sant Cugat com feien abans de la pandèmia.

Publicitat

Feu un comentari