Site icon TV SantCugat.cat

La plaça Barcelona acollirà sis píndoles teatrals per commemorar el Dia Mundial del Teatre

18/03/2021 – Redacció /

El dissabte 27 de març es commemora el Dia Mundial del Teatre i per aquest motiu Sant Cugat ho vol celebrar amb sis píndoles teatrals que es faran a la plaça de Barcelona el mateix dissabte 27 a les 18 h. Es tracta d’un acte organitzat per la Taula d’Arts Escèniques de Sant Cugat, en col·laboració amb l’Ajuntament.

En total hi participen 6 companyies de teatre amateur de la ciutat. Es tracta d’Aire Teatral, amb ‘Noè al port d’Hamburg’; Teatre a l’ombra, amb ‘El tresor de la lluna’; Magma 2011,amb ‘Res és el que sembla’; Grup de Teatre Espiral, amb ‘Un home pacífic’; Fila Zero amb ‘Els progres’; i d’Xoc Teatre, amb ‘La diva’.

Publicitat
Presentació de les sis píndoles teatrals

Aquest espectacle s’havia de celebrar el març del 2020, al Teatre de Mira-sol, i es va cancel·lar per la pandèmia. Enguany, la Taula ha volgut recuperar-lo, amb algunes adaptacions, i representar-lo a l’aire lliure. Tot el projecte està supervisat per un coordinador general, Josep Sala, de Teatre a l’Ombra, escollit per la mateixa Taula.

Les sis píndoles són gratuïtes i caldrà reservar prèviament la invitació a https://www.santcugat.cat/activitat/dia-mundial-del-teatre-pindoles-teatrals


Publicitat

Cartell de les píndoles teatrals


Taula d’arts escèniques

La Taula és un òrgan aglutinador d’entitats del municipi, dinamitzador de la cultura local i forma part del Consell de cultura. Hi participen: Amics de Pedra i Sang, Marxosos del Vallès, Amants del Teatre, Teatre Musical Aula de So, Teatre a l’ombra, Can Ninot, Fila Zero, Magma 2011, Ateneu Santcugatenc, Ass Karabassà, dXOC Teatre, Mira-sol Teatre, Teatre Espiral, Les Xandrines i Aire Teatral.

Exit mobile version