La Parròquia de Sant Pere d’Octavià acomiada a Mn Carles Cahuana amb una missa especial23/09/2020 – Redacció /

Ha estat el rostre de les misses en directe que us vam oferir durant els mesos d’estat d’alarma. Durant 8 anys ha estat vicari a la Parròquia de Sant Pere d’Octavià al Monestir de Sant Cugat i també el podeu veure cada diumenge oficiant la missa de La 2 a Televisió Espanyola. És Mossèn Carles Cahuana i a partir d’ara marxa de Sant Cugat per engegar una nova etapa a Sabadell, on ha estat nomenat rector de dues parròquies: la Parròquia de la Santíssima Trinitat, a la rambla; i la Parròquia de la Mare de Déu de Gràcia, al barri de Gràcia. La nova realitat ha fet que deixi també el càrrec de Secretari General del Bisbat, que ha exercit durant cinc anys. 

La Parròquia de Sant Pere d’Octavià ha volgut acomiadar a Mn Carles celebrant una Missa en acció de gràcies pels seus anys de dedicació. Es preveu que la cerimònia ompli el Monestir perquè Mn Carles en aquests anys va mantenir una relació molt estreta amb molts feligresos, especialment les parelles joves que s’havien casat al Monestir i els infants i les seves famílies, que feien catequesi. A causa de les restriccions en l’aforament a causa de la covid-19, la Parròquia ha imprès invitacions que es podran venir a buscar a la Casa Abacial els dies 22, 23 i 24 a la tarda fins a exhaurir existències. Per tal que tothom qui ho desitgi pugui seguir la cerimònia còmodament des de casa, la cerimònia es retransmetrà en directe per TV Sant Cugat el dissabte vinent a dos quarts de nou del vespre.

Publicitat

Taula Tercer Sector


3 comentaris a “La Parròquia de Sant Pere d’Octavià acomiada a Mn Carles Cahuana amb una missa especial

 1. Es un gran sacerdot.
  Que Déu doni més vocacions com las del Pevere Carles Casahuana.
  Gràcies per las seves Eucaristias retrensmeses per TV2

 2. A través d’internet acabo d’assabentar-me que Mn Carles ja porta alguns mesos com a rector a Sabadell.
  Alguns diumenges, donat que de vegades tinc dificultat per anar a la Missa de la meva Parròquia a Vallvidrera, segueixo la Missa de Mn Carles per TV2, i veritablement m’agrada en gran manera com transmet el missatge evangèlic i tan proper al poble.
  Avui 10 de gener, acabo de viure la Missa d’avui en castellà emesa a tot l’estat espanyol.
  Després he parlat amb la meva cosina a Madrid, i estava entusiasmada al costat d’altres tres amigues no gaire favorables al poble català. Totes han coincidit en la seva admiració per la senzillesa i la qualitat afectiva que han experimentat, assegurant-me que aquesta Missa farà molt bé.
  La meva cosina m’ha recomanat si m’és possible de transmetre a Mn Carles la felicitació i la seva unitat amb ell.
  Per la meva part pertanyo al Moviment dels Focolars pel que li transmeto tota la meva unitat per a la seva nova missió a Sabadell
  Units en la pregària
  César

 3. Com podriem contactar amb mosen Carles Casahuana.? Ja que els meus pares veien la misma cada diumenge per Tv2, I el meu pare va morir al donar-se un cop al cap, al picar amb el plat de dutxa!!, I va morir al cap d’ un mes pel fort cop al cap!!; I la meva mare fa temps que volia que el mossen Carles sabes que el seguien cada diumenge a TV2, ja que estaba a punt de fer 88 anys, pero estaba be de salut, en general!
  Gracies per les seves mises de part meva I de la meva mare!!

Deixa un comentari