La lectura dramatitzada de “Pedra i Sang” s’endarrereix tres setmanes per un positiu en covid

21/12/2020 – Redacció /

S’havia de celebrar aquest dimarts 22 de desembre al Teatre-Auditori, però un positiu en covid d’un membre clau de l’equip tècnic ha obligat a ajornar la lectura dramatitzada de “Pedra i Sang” fins el proper 12 de gener a les 20.00h.

pedra-i-sang2019

Aquesta tragicomèdia musical s’ha convertit ja en un dels actes tradicionals del Nadal santcugatenc i enguany ha hagut de canviar el seu format habitual, al claustre del Monestir, per una lectura dramatitzada al Teatre-Auditori amb menys actors a escena i un format adaptat.

Publicitat

Però per recordar l’essència d’aquest clàssic santcugatenc, durant aquests dies de Nadal, a Televisió Sant Cugat us retransmetrem en diverses ocasions una funció íntegra, enregistrada en alta definició a la Sala Capitular del Claustre del Monestir abans de la pandèmia.

casting-pedraisang2019

Un passi serà el dia 24 de de desembre a les 22.00h a la Nit de Nadal, el mateix dia de l’any en que es va produir l’assassinat de l’abat Biure a mans de Berenguer de Saltells l’any 1350 al Monestir, l’efemèride en que es basa l’obra.

També us oferirem un passi el dia 25 de desembre a les 19.30 del vespre, el dia tradicional en què es representava aquesta funció en anys anteriors.

Publicitat

La lectura dramatitzada d’enguany es podrà veure el proper 12 de gener a les 20.00h del vespre al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Feu un comentari