La Diputació de Barcelona concedeix un crèdit de 200.000 euros a l’Ajuntament de Sant Cugat10/12/2020 – Tina Forest Illas /

La Diputació de Barcelona ha concedit un crèdit per valor de 200.000 euros a l’Ajuntament de Sant Cugat, perquè pugui finançar l’obra del nou sistema de telegestió a l’enllumenat públic.

Ho ha fet en el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la mateixa Diputació. En total ha concedit crèdits per valor de 515.196,98 euros als ajuntaments de Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Ullastret i Matadepera.

La Caixa de Crèdit té l’objectiu de donar crèdits a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació perquè puguin finançar diversos projectes de la ciutat, ja siguin noves inversions, cobrir el dèficit de finançament en inversions ja fetes i operacions incloses dins un Pla de Sanejament Econòmic o Financer.

Cada govern municipal pot demanar com a màxim 200.000 euros l’any, a excepció dels pobles amb menys de 1.000 habitants, que poden superar aquesta quantitat per cobrir necessitats de finançament.

Publicitat

Deixa un comentari