La Coordinadora d’entitats Esportives demana poder tancar els equipaments a les 22h29/10/2020 – Tina Forest Illas /

La Coordinadora d’entitats Esportives de Sant Cugat ha fet arribar una carta a l’Alcaldessa, Mireia Ingla, i a la regidora d’esports, Gemma Aristoy, per traslladar-los diferents peticions de l’entitat davant la situació sanitària actual.

En concret se’ls ha demanat que es rectifiqui l’horari del toc de queda i que s’apliqui el mateix que en el cas del sector cultural. D’aquesta manera es podrien mantenir obertes les instal·lacions esportives fins les 22h, en comptes de les 21h. Es queixen que tancar tan aviat perjudica els entrenaments dels esportistes dels clubs. Reivindiquen que estan complint rigorosament totes les mesures de seguretat.

Per altra banda, també demanen poder mantenir oberts els pavellons i altres instal·lacions municipals durant el cap de setmana i festius, ja que les competicions esportives s’han paralitzat durant un període indeterminat. Diuen que això contribuiria a aixecar l’ànim psicològic i l’empatia de clubs i esportistes.

Finalment, des de la coordinadora també han manifestat la seva preocupació davant la poca informació que han rebut pel que fa a les subvencions del 2019 i 2020. Expliquen que la gestió actual fa que no vegin un futur gaire optimista.

Publicitat


La carta l’ha firmat el president de la Coordinadora, Rafael Robledo, en representació dels membres dels 13 clubs integrants de l’entitat.

Deixa un comentari