La 10a Marxa del Corredor Verd del Vallès se celebrarà el proper 24 d’octubre

08/10/2020 – Redacció /

El Club Muntanyenc està tornant a reprendre, paulatinament, les seves activitats. Fa uns dies van organitzar la XIV Caminada Popular a Montserrat, amb una gran participació, i el proper dissabte 24 d’octubre serà el torn de la Marxa del Corredor Verd del Vallès. Aquesta prova arriba aquest any a la seva 10a edició i serveix per reivindicar la protecció d’aquest corredor que connecta les serres de Sant Llorenç de Munt amb les de Galliners i de Collserola, tot resseguint en part l’Anella Verda de Terrassa.

Com en altres edicions, hi haurà dues modalitats: una de marxa nòrdica i també una modalitat en forma de caminada tradicional. La sortida es farà des de Sant Quirze i hi hauran dos itineraris, un de 21 quilòmetres i un altre més accessible de 10. S’aplicaran els nous protocols de seguretat del Club, que des de l’organització adverteixen que seran molt rigorosos però necessaris.

Publicitat

La Marxa del Corredor Verd del Vallès està oberta a adults i infants però cal inscripció prèvia, que es podrà tramitar de forma presencial a la seu del Club Muntanyenc o bé de forma online, només per adults.

Aquesta prova s’afegeix a altres activitats que s’estan reactivant desde totes les seccions del Club com són la Marxa Infantil, la Marxa de la Salut o la Cursa del Gall que hauran de ser autoritzades per part de les autoritats locals al format adequat a la situació de cada moment.

Publicitat

Feu un comentari