La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya renova el conveni de col·laboració amb SOREA

28/07/2020 Redacció

La companyia SOREA ha renovat el conveni de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres per quart any consecutiu. Un suport al món casteller que és més necessari que mai, ja que aquesta temporada està per l’aturada obligatoria de les colles.

Sergi Font President Coordinadora Colles Castelleres Catalunya i Emili Giralt, Conseller delegat de SOREA

La renovació del conveni s’ha dut a terme a la Casa de Cultura de Sant Cugat en un acte que ha comptat amb el president de la Coordinadora, Sergi Font, i el conseller delegat de SOREA, Emili Giralt

Publicitat

A través d’aquest conveni, SOREA es farà càrrec de sufragar part de les despeses de les assegurances de l’activitat castellera i participarà en diversos esdeveniments del món casteller arreu de Catalunya.

Un acte al que també ha volgut assistir el cap de colla dels Gausacs de Sant Cugat, Marcel Serra, i la tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona.

SOREA és la companyia gestora del cicle integral de l’aigua a Sant Cugat i de més d’un milió de llars de tota Catalunya. Una empresa amb més de 50 anys d’experiència al sector del medi ambient compromesa amb l’aigua i amb la societat.

Publicitat

Feu un comentari