Junts per Sant Cugat demana concretar els eixos d’acció local en matèria esportiva

17/12/2020 – Tina Forest Illas /

Junts per Sant Cugat presentarà una moció al Ple municipal del mes de desembre amb l’objectiu de definir els futurs eixos d’acció en matèria esportiva a la ciutat.

Per fer-ho, el grup municipal demanarà la creació urgent d’una Comissió Operativa per a l’Esport de Sant Cugat (COESC), amb el lideratge de l’Ajuntament i la representació de diferents entitats esportives de la ciutat, que definirà les línies d’actuació en aquest àmbit a partir de l’anàlisi i revisió del Pla Estratègic de l’Esport 2017-2026.

Publicitat

També insta el govern municipal a definir un pla operatiu 2021-2023 amb un ordre de prioritats, agenda pròpia i dotació pressupostària. 

El grup demana que les conclusions que s’extreguin es comuniquin al Consell Municipal.

Reobertura de l’oficina de CaixaBank de l’Avinguda Cerdanyola

Junts per Sant Cugat també presentarà una segona moció al ple. En aquest cas demana al govern municipal que es promogui una consulta popular per decidir sobre la reobertura de l’oficina amb atenció presencial de CaixaBank de l’Avinguda Cerdanyola.

Publicitat

Aquesta va quedar tancada i només es va deixar el servei de caixer automàtic, la qual cosa, segons expliquen des de Junts per Sant Cugat, genera molts problemes a part de la població, sobretot a la gent gran.

En cas que el resultat de la consulta sigui afirmatiu, demanen al govern municipal que es reuneixi amb els responsables de CaixaBank per intentar que es reobri aquesta oficina, i que es traslladi el resultat de les converses en el marc del Consell de Barri.

Feu un comentari