Ja hi ha data per la Marxa Infantil 2021: diumenge 17 d’octubre

25/03/2021 – Redacció /

La Marxa Infantil de la Regularitat d’aquest 2021 serà a la tardor i no durant la primavera, com era habitual durant els últims anys. Concretament la nova data serà el diumenge 17 d’octubre. En cas de pluja o que no es pogués celebrar, serà el diumenge 24 d’octubre.

61-marxainfantil4
Moment de l’esmorzar durant la Marxa

La 62a edició, que s’hauria d’haver celebrat l’any passat, es va haver d’anul·lar a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. En un principi s’hauria d’haver celebrat el 19 d’abril del 2020, però amb el confinament domiciliari es va haver d’ajornar. Llavors la nova data proposada va ser al maig però amb les restriccions tampoc es va poder organitzar. El Club Muntanyenc, organitzador de l’esdeveniment, ho va tornar a intentar a la tardor i va proposar la data del 8 de novembre, però amb la segona onada del virus finalment la Marxa del 2020 va ser cancel·lada.

Publicitat

La Marxa Infantil de la Regularitat és organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i participen 2.000 infants d’entre 7 i 12 anys. A més és una de les marxes de la regularitat més antigues de Catalunya i que té una gran participació. Mai s’havia hagut de cancel·lar per altres circumstàncies que no fossin les condicions meteorològiques.

marxa-infantil-santcugat-2019
Instants de la Marxa Infantil de Sant Cugat

Publicitat

Feu un comentari