Ja és aquí la programació De Prop pels mesos de febrer i març

01/02/2021 – Redacció /

Ja està en marxa la nova temporada de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat. La programació cultural De Prop ha presentat la seva cartellera d’activitats pels mesos de febrer i març, una vintena de propostes que es mouran entre les arts escèniques, les arts visuals, la música i el pensament.

A causa de la pandèmia, les activitats s’han hagut d’adaptar, de manera que es faran de manera presencial amb restriccions d’aforament, però també per via telemàtica.

Publicitat

Algunes de les propostes són, per exemple, el concert de Swing al Celler Modernista o els concerts de petit format al Bocamoll del Casal Torreblanca. A més, 4 dels actes programats giraran entorn el Dia de la Dona. Dos espectacles de teatre: “Vull, va”, de la companyia local Me la Pela i “Els dies mentits” de Marta Aran; una proposta familiar que posa de relleu la invisibilitat de la dona en el món de la ciència, “L’Heura i el misteri del llibre en blanc” i el documental del mes de març “The Letter”, que explica una història en clau feminista que parla de la realitat de les dones a Kènia.

Per assistir a qualsevol dels esdeveniments caldrà adquirir les entrades corresponents, que ja es poden reservar a través de la web de Centres Culturals.

Així mateix, l’oferta presencial garantirà que es compleixin totes les mesures de seguretat, com l’ús obligatori de mascareta, distància de seguretat entre espectadors no convivents, aforaments limitats, entrades i sortides esglaonades i desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic.

Publicitat

Feu un comentari