Inicien una campanya per “salvar” el bosc de Volpelleres

25/09/2020 – Eva Jou /

L’Ajuntament de Sant Cugat vol construir l’escola La Mirada al bosc de Volpelleres. Davant d’aquest fet, SOS.Bosc.Volpelleres, un grup de veïns de la ciutat enfocat a “reduir la petjada ecològica”, ha impulsat una campanya de recollida de firmes per frenar la intenció de l’Ajuntament.

Sota el lema ‘Salvem el bosc de Volpelleres de Sant Cugat del Vallès’, l’associació al·lega que el pla de l’Ajuntament “afectaria” fins a 618 arbres, “desfiguraria” el bosc existent, agrediria de forma “irreversible” un paratge amb vegetació de ribera “de gran valor ecològic” o faria “desaparèixer” un torrent.

Publicitat

Explicació gràfica de les afectacions que tindria l’edificació de l’escola la Mirada al bosc de Volpelleres, segons SOS.Bosc.Volpelleres

És per això que des de SOS.Bosc.Volpelleres demanen que l’Ajuntament “estudiï alternatives” a la destrucció d’un espai natural “singular” del barri per construir-hi l’escola. Des de l’associació proposen el Parc de Can Canyameres perquè, asseguren, “té les condicions adequades, d’acord amb l’informe ambiental”.

3 comentaris a “Inicien una campanya per “salvar” el bosc de Volpelleres”

 1. Missatge dirigit a la campanya de SOS Bosc de Volpelleres:

  Bon dia,

  Estic molt interessat en estar informat sobre tot el referent a la DEFENSA DEL BOSC DE VOLPELLERES. Per aquest motiu us demano que m’informeu sobre com van les coses en tot moment, doncs estic disposat fins i tot a pujar-me a un arbre con tal de que no els toquin.
  Us dono les gràcies per la iniciativa, tot i que ja hem fet una mica tard per l’escola Leonardo da Vinci que ja està construïda.

  Una abraçada
  Manel Lladó

  Respon

Feu un comentari