Gran èxit de la 1a edició de la Cursa del Gall de Sant Cugat

03/01/2020 – REDACCIÓ /

Més de 1.000 persones van participar l’últim dia de l’any 2019 a la primera Cursa del Gall de Sant Cugat vestits de galls, gallines i tota mena d’indumentàries. Una carrera nascuda aquest any de la mà de l’Ajuntament i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

cursa-gall-destacada2020
Fotografia de l’Ajuntament de la 1a Cursa del Gall de Sant Cugat

Milers de santcugatencs van voler tancar l’any corrent en una cursa popular, festiva i familiar que els Diables i els Geganters van voler animar també a la sortida i durant l’últim quilòmetre.

Publicitat

Els corredors van passar pels carrers del centre de la ciutat en un recorregut de 5 quilòmetres des de l’avinguda Pla del Vinyet fins a la plaça de la Vila.

Els guanyadors de la cursa van ser el santcugatenc Pepe Díaz i la cerdanyolenca Aroa Berenguel.

El guanyador de la categoria masculina, Pepe Díaz va destacar el caràcter local de la cursa i la guanyadora de la categoria femenina Aroa Berenguel en va destacar el caràcter festiu de la cursa.

Publicitat

Per la seva banda, el Director esportiu del Club Muntanyenc Sant Cugat i el Director de la Primera Cursa del Gall, Manel González, va valorar l’esdeveniment i va avançar que segurament tindrà continuïtat els pròxims anys perquè ha tingut una gran resposta per part de la gent.

Els organitzadors també van reconèixer el segon i tercer masculí i femení de les categories General, Sub 16 (aquells nascuts del 2004 cap endavant) i Veterà (aquells nascuts abans o durant el 1979).

També va distingir a la millor disfressa individual de gall i gallina i a la millor disfressa com a comparsa.

La primera Cursa del Gall és la nova carrera que tanca l’any a Sant Cugat i que substitueix a la Sant Silvestre, que es va celebrar a la ciutat els darrers nou anys.

Podeu reviure la cursa en aquest vídeo de TV Sant Cugat.

Feu un comentari